Om mig

Mit navn er Astrid Berg, jeg er oprindeligt fra Aalborg (Nordens Paris!) og er lige nu bosiddende på Istedgade som jeg er fuldstændig vild med. Jeg bliver let begejstret af små ting såsom kage i alle afskygninger, pasta, bøger af Stine Pilgaard, undersøgende journalistik og frygtindgydende gyserfilm. 

Derudover bruger jeg min tid på at være kandidatstuderende på kommunikation og it og som kommunikationsmedarbejder hos Dansk Design Center.

Jeg har en drøm om at bygge bro mellem mennesker og teknologi. At teknologi ikke opfattes som noget abstrakt, men at alle (!) unge som ældre, kan forstå og navigere i en teknologisk verden – og kende de følgende konsekvenser af de valg, vi træffer i dag.

I 2018 blev jeg ansat i Dansk Design Centers kommunikationsteam. Efter mere end to år sidder jeg stadig på pinden og jeg er stadig ligeså begejstret for at være ansat, som da jeg startede. Jeg har lært, at en drøm af en arbejdsplads for mig, er lig med mulighed for fleksibilitet, et kreativt miljø samt en flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

I Dansk Design Center beskæftiger jeg mig primært med digital kommunikation – både rent praktisk, i form af sociale medier og webudvikling, men også i form af kommunikationsrådgivning til designcentrets forskellige projekter.